Gemeenteraadsverkiezingen 2018 – Kandidaten

Onze kandidaten

Het bestuur van Progressief Halderberge is trots op de inhoud van het progressieve groene, toekomstbestendige verkiezingsprogramma en is blij met de buitengewoon enthousiaste kandidaten: een mooie mix in diversiteit qua leeftijd, ervaring en achtergrond.
Door de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma gaat het bestuur met vertrouwen de gemeenteraadsverkiezing in van 21 maart 2018.

1 – Frits Harteveld, Hoeven

Mijn naam is Frits, 53 jaar en ik ben getrouwd met Annemarie. We wonen samen met onze 4 kinderen in Hoeven. Progressief Haldeberge is vooruitstrevend, vernieuwend, groen, duurzaam en sociaal. De afgelopen 4 jaar heb ik mij hiervoor, als wethouder, hard gemaakt. Graag wil ik mij ook de komende 4 jaar inzetten voor een groene, duurzame toekomst: Halderberge energieneutraal en op weg naar een circulaire economie, want afval is grondstof. Als het gaat om democratische vernieuwing, ben ik ervan overtuigd dat we Halderberge samen beter maken: meedenken, meebeslissen en meedoen moet voor iedereen mogelijk zijn.

2 – Claudia van Domburgh – Leerves, Oudenbosch

Mijn naam is Claudia, 41 jaar, getrouwd met Antoine en moeder van 2 kinderen. De afgelopen 4 jaar heb ik me, als raadslid en fractievoorzitter van Progressief Halderberge, in het bijzonder ingezet op de sociale thema’s. Met als belangrijkste doel: zorg en ondersteuning voor iedereen die dat nodig heeft! Hier wil ik mij graag de komende 4 jaar wederom voor inzetten.

Een stem op Progressief Halderberge is een stem voor fatsoenlijk sociaal beleid!

3 – Manuella Ploeg – Appiah, Hoeven

Vrijheid, rechtvaardigheid en solidariteit; drie onlosmakelijk met elkaar verbonden beginselen.

Ik ben Manuella, 31 jaar en woonachtig in Hoeven met man, Michel, en onze twee jongens. Ik heb me verkiesbaar gesteld om samen met mijn partijgenoten te strijden voor de waarborging van de fundamentele rechten van alle burgers binnen onze gemeente. Om dit te kunnen doen, hebben we jouw stem hard nodig. Een stem op Progressief Halderberge, is een stem voor de rechten van iedere mede-inwoner!

4 – Ghasem Nosrati, Oudenbosch

Ik ben Ghasem, 25 jaar oud, getrouwd met Susan en woonachtig in Oudenbosch. In Etten-Leur was ik actief in de gemeenteraad als burgerlid. Ik verheug me op de kans om als raadslid het progressieve en innovatieve gedachtegoed van onze partij te helpen realiseren in het belang van alle inwoners van onze mooie gemeente. Help je mee om onze duurzame idealen waar te maken? Stem dan op 21 maart 2018 op Progressief Halderberge.

5 – Karel Bartelen, Oud Gastel
Ondernemer en onder andere actief als voorzitter Gastels Fanfare. Recent koninklijk onderscheiden en benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.

6 – Leo Coret, Oudenbosch
Gepensioneerd gedragsdeskundige, voorzitter van Progressief Halderberge

7 – Jan Gildemeijer, Oudenbosch
Adviesbureau grond-, weg- en waterbouw, onder andere bestuurslid KBO, lid WMO-raad en lid FNV-commissies.

 

8 – Frans Buijs, Hoeven
Gepensioneerd civiel ingenieur, onder andere voorzitter Samenstichting Hoeven.

9 – Elske Baaijens, Bosschenhoofd
Secretaris Stichting Platform Behoud Natuur en Milieu, West-Brabant. Lid projectgroep geluidsoverlast A58.

10 – Jan Tax, Oudenbosch
Onder andere lid WMO-raad, FNV belastingservice, FNV Lokaal en FNV Contact Persoon Ouderen.

11 – Wim Brouwers, Oudenbosch

12 – Jeanette Rijks, Oudenbosch

13 – Ad van den Ouweland, Bosschenhoofd

14 – Christ Kalis, Oudenbosch

15 – Piet Minnebach, Hoeven

16 – Chris Visser, Oud Gastel

17 – Nicoline van Voorst Vader – Boon, Hoeven

18 – Boy van der Werf, Bosschenhoofd

19 – Geertien Stuit, Oudenbosch

20 – Gabriël van der Heijde, Oudenbosch

21 – Jan Zagers, Hoeven

Foto’s gemaakt door Flitzz Fotografie.